Training in levensvaardigheden voor kids, tieners en studenten

ALS STUDEREN LASTIG GAAT..

STUDENTEN-STRUGGLES

Ondanks de mooie verhalen van anderen blijkt jouw studententijd niet zo soepel te gaan als je had gehoopt. Je voelt een enorme druk om alles bij te houden: studie, het sociale studentenleven, werk, sport, familie en vriendschappen. Op de achtergrond spelen ook de zorgen over de toekomst. Zal het lukken met het vinden van een baan, huis en partner? Hoe gaat de wereld eruit zien door alle crises die we doormaken? Corona? Klimaat? Energie?

Je wilt graag een goede en leuke studententijd hebben. Maar HOE DAN?!

JE BENT NIET DE ENIGE

Heel veel studenten lopen hiertegen aan. Je bent niet de enige die moeite heeft om de juiste balans te vinden in het studentenleven. Dit is deels terecht: je hebt inderdaad een hoop te doen en we weten inderdaad niet hoe de toekomst zal zijn. 

Er zijn echter ook dingen die jij zelf beter kan doen. Dat weet jij zelf ook. Niet te lang op je telefoon, goed slapen en je eigen pad kiezen. Hoewel dit soms lijkt te werken, lukt je dat maar niet vol te houden en verval je in oude gewoontes. Ook dat overkomt de meeste studenten.

STUDENTENTRAINING IN LEVENSVAARDIGHEDEN

Wat je mist zijn ‘levensvaardigheden’. Skills die je helpen om te kunnen focussen, je emoties te reguleren, goed samen te werken en gewenst gedrag vol te houden. En misschien mis je ook kennis over wie jij bent, wat echt bij jou past. Dan wordt het lastiger om keuzes te maken aan wat en wie je tijd en aandacht moet besteden.

Waar had je die levensvaardigheden moeten leren dan? Misschien in je opvoeding en op school. Maar de wereld is de laatste decennia zo enorm veranderd, dat er nieuwe levensvaardigheden nodig zijn. En dat is dus wat wij doen: jou trainen en coachen op een praktische en wetenschappelijk onderbouwde manier.

Neem nu contact met ons op

STudenten Training

Maak van je studententijd (weer) een tijd om te kunnen genieten én te ontwikkelen! Krijg persoonlijke begeleiding en training van levensvaardigheden.

De juiste balans en ontspanning leren vinden tussen studie, werk, privé en sociaal
Leer je persoonlijke en sociale identiteit kennen om keuzes te maken waar jij achter staat. 
Beter leren focussen op en werken aan je tentamens, scripties als stages. 

Jolien Koudstaal - Kuijsten
Studenten Trainer en JongerenCoach,

Marijn Evers
Studenten Trainer en Coach

Daniel Kaag, vitaliteitskundige bij STAGE02

Daniel Kaag
Vitaliteitskundige en Coach

STUDENTEN TRAINING IN DE PRAKTIJK

STAP 1: KENNISMAKEN  

Dit is vaak een grote en spannende stap, dat snappen wij heel goed. We geven je daarom de ruimte om op jouw manier met ons kennis te maken, online, bellend of op onze locatie. We bespreken je situatie en je wensen en kijken hoe we je kunnen helpen.

Kennismaken kost niets en je gaat altijd met een goed advies naar huis.

STAP 2: EEN KEUZE MAKEN

Tijdens onze kennismaking maak je ook kennis met onze programma’s. We vertellen wat het beste bij je past en wat je van dit programma kan verwachten. Je hoeft niet direct een keuze te maken tijdens de kennismaking, bespreek je opties vooral met de mensen in je omgeving. 

STAP 3: DIRECT STARTEN

Als je een besluit hebt genomen, kunnen we direct aan de slag. Wij hebben geen wachtlijsten en plannen je zo snel mogelijk in. De sessies vinden – tenzij anders besloten in stap 2) – plaats bij onze praktijk op de Wiltonstraat in Veenendaal.

Tijdens de sessies wordt er gepraat en getraind op levensvaardigheden zoals lichaamsgevoel, emotieregulatie, communicatie en juiste keuzes maken. 

Maak kennis met ons!

Neem contact met ons op voor een gratis kennismaking of stel je vraag!    * Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in onze privacyverklaring.