REVIEWS VAN TIENERS

Tienercoaching

‘Marijn heeft mij in een heftige periode in mijn leven op een hele fijne, actieve manier geholpen met het reguleren en begrijpen van mijn emoties’

- Bernd, 15 jaar

Tieners MOVE

‘Jolien is echt een goede en fijne steun geweest. Als er iets was, dan had zij een luisterend oor. Ze is een hele fijne coach en trainer, ze had aandacht voor iedereen. Het voelde heel fijn om bij haar te trainen, aangezien ik echt mezelf kon en mocht zijn’

- Tooske, 16 jaar

Kids PLAY en Tieners MOVE

‘Na ongeveer zes jaar op deze sportgroep te hebben gezeten, ga ik nu over op iets anders. Het was al die jaren erg gezellig en ik heb veel andere jongeren zien komen en gaan. Ik heb bijzondere ervaringen opgedaan en ook de uitjes waren erg leuk en gezellig!’

- Remco, 15 jaar

REVIEWS VAN STUDENTEN

Studentencoaching

‘Ik merkte dat ik vastliep. Ik bleek last te hebben van klachten van overspanning. Samen met Marijn heb ik besproken wat mijn doelen waren en hoe ik weer een gezonde balans zou kunnen krijgen.

Ik heb het laagdrempelige contact en de mooie, fijne maar soms ook confronterende gesprekken als heel prettig en veilig ervaren. Ik heb alles weer op de rit gekregen, sneller dan ikzelf had verwacht. Ik ben uitermate tevreden en het helpt mij nog steeds, iets wat ik anderen ook gun!’

- Ilse, 22 jaar

Studententraining

‘Jolien luistert en vraagt goed door. Ze heeft mij geholpen om nieuwe inzichten te krijgen over leiderschap. Door haar aanmoediging voel ik me veel vrijer om op mijn eigen manier, vanuit mijn eigen kracht te leiden!’

- Rachel 23 jaar

REVIEWS VAN OUDERS

Kids PLAY

‘Rami heeft het ontzettend naar zijn zin! Ik ben blij dat hij vol enthousiasme en plezier naar jullie toe gaat. Ik zie hem opfleuren als het woensdag en vrijdag is: dan mag hij naar KIDS PLAY!’

- Moeder van Rami

Neem nu contact met ons op  * Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in onze privacyverklaring.

  Jolien Koudstaal - Kuijsten
  Kids Trainer en JongerenCoach,

  Marijn Evers
  Vitaliteitskundige en Coach

  Daniel Kaag, vitaliteitskundige bij STAGE02

  Daniel Kaag
  Vitaliteitskundige en Coach