DE WAARDE VAN EEN PERSONAL TRAINER

 DE Kosten

Een personal trainer inhuren kost gemiddeld tussen de 40 en de 120 euro per uur. Onze 1-op-1-begeleiding zit daar qua tarief bijna precies tussen, namelijk 84 euro per uur. De kosten zijn belangrijk, maar wat krijg je daar precies voor terug?

DE DIRECTE OPBRENGST

Het belangrijkste element van onze personal training is de tijd, rust en aandacht die je krijgt tijdens je traject. Veranderen is lang niet altijd makkelijk en kan gewoon echt spannend zijn. In onze comfortabele privé-studio kun je ontspannen werken aan je fitheid. Je personal trainer coacht en steunt je in het overwinnen van je obstakels en traint je op een verantwoorde manier zodat je je doel effectief bereikt.

MEER DAN ALLEEN PERSONAL TRAINING

Wij weten heel goed dat de echte uitdaging buiten onze studio plaatsvindt en dat personal training best een investering is. Daarom krijg je naast je wekelijkse pt-sessies ook de juiste tools mee op het gebied van beweging, voeding, ontspanning en duurzame gedragsverandering en krijg je gratis toegang tot onze small group trainingen. 

Sowieso is je personal trainer ook buiten je sessie bereikbaar voor vragen en support als het even niet lekker loopt. Wij zetten graag een extra stap om jou vooruit te helpen!

JA, DIT HEB IK NODIG!

ANDEREN OVER ONZE PERSONAL TRAINING

Ik ben begonnen met personal training bij STAGE02 om weer fit te worden na ziekte. Inmiddels heb ik mijn doel behaald, dankzij de fijne intensieve trainingen waar goed werd gekeken naar mijn techniek.

De trainers zijn ervaren en erg betrokken. Het blijft uitdagend om te doen en ook je mentale gezondheid wordt niet vergeten. Ik ben er heel blij mee!

Carola van den Ham
Personal Training bij STAGE02 Review Paul

Via mijn werk kon ik aan de slag met personal training bij STAGE02. ik wilde graag mijn zwakke rug versterken, afvallen en meer discipline opbouwen.

Ik heb daarin grote stappen gezet! Naast de training, heeft de coaching me ook veel meer zelfvertrouwen gegeven. Het resultaat: een hogere kwaliteit van leven!

Paul Bakkenes
Livian verteld over haar traject: van pijn in mijn lijf naar weer schoenen met een hak

Ik had een afkeer tegen sporten en de sportschool, maar er moest echt iets veranderen. Personal training heeft mij enorm geholpen in het verminderen van mijn pijnklachten. Ik kan weer schoenen aan mét een hak, YES!

Ik merk aan dit alles dat het me enorm heeft geholpen en dat ik anders omga met mijn lichaam.

Livian van de Haar

NEEM CONTACT OP MET ALICE, RUBEN EN MARIJN

     * Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in onze privacyverklaring.