Waarom wij geen voor- en nafoto's plaatsen

WAAROM WIJ GEEN VOOR- EN NAFOTO’S PLAATSEN

Voor- en nafoto’s. Je ziet ze overal en ze hebben een natuurlijke aantrekkingskracht. Het gaat van lelijk naar mooi, van dik naar dun. Zolang er maar een ‘major change’ is. Het motiveert anderen vaak ook om te veranderen. Als dat mechanisme zo goed werkt, waarom gebruikt STAGE02 het dan niet?

IEDEREEN IS ANDERS

De mate van lichamelijke verandering is niet alleen afhankelijk van de hoeveelheid discipline en energie die je erin legt. Genetische aanleg is een andere belangrijke factor. Dat maakt het voor veel mensen niet haalbaar om grote spieren, een sixpack of een smalle taille te ontwikkelen.

PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN

Daarnaast spelen persoonlijke omstandigheden een rol. Als je een druk leven of veel zorgen hebt, dan is het moeilijker om doelen te behalen. Er is tijd, rust en ruimte nodig. Hoe groter de gewenste transformatie, hoe minder persoonlijke omstandigheden een rol mogen spelen. Helaas heb je daar niet altijd invloed op.

HET HOEFT NIET EXTREEM

Onze sporters willen geen radicale leefstijlverandering ondergaan. Ze komen bij ons omdat ze hun gezondheid belangrijk vinden en fit willen zijn. Ze willen energie en kracht ervaren in hun werk, in de zorg voor het gezin, in hun sociale en maatschappelijke rol én in hun vrije tijd!

Daar kunnen wij ze uitstekend bij helpen. Wij boeken goede resultaten zonder extreme adviezen. Lees maar eens enkele van onze korte reviews:

‘Dankzij STAGE02 ben ik sporten écht leuk gaan vinden en heb ik voor het eerst meegedaan aan een triathlon!’

Emma Pluim

‘Ik sport nu twee jaar bij ROCK en ik heb me in geen jaren zo fit gevoeld als nu!’

Bastiaan Bouwman


Ben je nog steeds niet helemaal overtuigd over onze kijk op voor- en nafoto’s? Bekijk dan eens deze punten. 

NADELEN VAN VOOR- EN NAFOTO’S:

  1. Het zijn momentopnames. Uit de praktijk en uit onderzoek weten we dat de meeste mensen die veel zijn afgevallen, terugvallen en weer zwaarder worden (helaas). 
  2. Het is de uitzondering. De mensen op de foto’s zijn die paar mensen die het gelukt is, omdat ze de juist omstandigheden hadden, of de juiste genen. Omdat jij op social media in contact staat met miljoenen mensen, kom je veel vaker uitzonderingen tegen dan ‘vroeger’. 
  3. Het is FAKE Photoshop, filters, make-up, adem inhouden, kledingtrucs, andere houding, speciale belichting, er wordt van alles ingezet voor een groot verschil. Check maar eens deze video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *