Verantwoord sporten in coronatijd bij STAGE02

HOE JE BIJ ONS VERANTWOORD KAN SPORTEN IN CORONATIJD

Tijdens deze uitzonderlijke coronatijd kwam het qua sporten veel meer op jezelf aan. Fitnessclubs en sportverenigingen sloten de deuren en er kwam een run op fitnessartikelen voor thuis. Inmiddels kan er alweer een tijd begeleid gesport worden, maar hoe doen wij dat? En wat als je tijdelijk in quarantaine moet? Wij zijn inmiddels van alle markten thuis.

Veiligheid Op Nummer Één

De kern van onze begeleiding is dat veiligheid voorop staat. Niet alleen in het bewegen en trainen, maar ook om je wensen en uitdagingen met ons te delen. We nemen de veiligheidsmaatregelen van het RIVM serieus.

Juist omdat wij als trainers veel mensen treffen, letten wij goed op het houden van anderhalf meter afstand. Aangezien de kans op besmetting in de buitenlucht veel kleiner lijkt te zijn, sporten we zoveel mogelijk in de buitenlucht. Daarnaast heeft onze studio bij Sportschool van der Velde een goed systeem voor luchtverversing en er voldoende opties om handen te wassen. Als laatste en misschien wel het belangrijkste; als jij (of iemand in jouw directe omgeving) kenmerkende coronaklachten ervaart, dan verplaatsen we de sportafspraak gewoon 😉

Op deze manier is verantwoord sporten in coronatijd zeker mogelijk!

Sporten Bij Ons Tijdens Quarantaine?

Wat als je wel symptomen hebt, maar je verder gewoon fit voelt? En wat als je verplicht in quarantaine moet als je uit een code oranje gebied komt? Of als je thuis moet blijven omdat een huisgenoot coronaklachten heeft? We kunnen je training dan verplaatsen, maar er is ook een andere optie: thuis sporten met live online begeleiding van je personal trainer.

Sinds maart 2020 hebben wij al onze personal training en small group training online aangeboden. Via Zoom kunnen onze sporters thuis live inschakelen en sporten onder begeleiding van onze personal trainers.

Je Medewerkers Fit Houden

Wanneer je als bedrijf altijd goed geïnvesteerd hebt in een gezonde werkomgeving voor je medewerkers, zoals goed afgestelde stoelen en bureau’s, gezond eten in de kantine, lunchwandelingen en een ingehuurde personal trainer voor het wekelijkse sporten met collega’s, dan is dat nu lastiger te regelen.

Een goed voorbeeld daarvan is Thuiswinkel.org. Al jaren verzorgen wij daar het wekelijkse wandel- en sportmoment met collega’s op het mooie landgoed van Kasteel Hoekelum. Toen ze thuis moesten gaan werken, hebben we met hen ook direct geschakeld naar online samen sporten. Inmiddels mag er deels weer op kantoor gewerkt worden, wordt er weer samen gewandeld maar natuurlijk ook nog steeds online samen gesport.

En wordt er een sportmoment gemist? Dan is er altijd nog de opname van de live sessie die teruggekeken kan worden. Dat is dan weer het voordeel van online sporten.

RUIM 90% VAN ONZE KLANTEN MAAKTE GEBRUIK VAN ONZE ONLINE OPTIE VOOR HET SPORTEN IN CORONATIJD.

HOEWEL ONZE SPORTERS DE TRAININGEN BIJ ONZE STUDIO MISTEN, VONDEN ZE HET ONLINE PROGRAMMA EEN PERFECT ALTERNATIEF!

Wil jij verantwoord sporten in coronatijd?

Wij laten je (vrijblijvend) weten wat we voor jou kunnen doen. Vul hier je gegevens in!

Foto door cottonbro via Pexels