Sport voor kinderen in Veenendaal

GEMOTIVEERDE KIDS EN TIENERS

KIDS PLAY (8 – 12 jaar)

Hoewel er genoeg aanbod in sport voor kinderen is, kan het zo zijn dat het niet past bij je kind. Mogelijk door een te grote groep, door prestatiedruk of omdat je kind gewoon niet zo sportief is. Juist voor die kids hebben wij KIDS PLAY.

In dit unieke programma komen kinderen op een speelse en laagdrempelige manier in beweging. Daarbij is het grote doel: Samen sporten met plezier!

Tieners MOVE (13-16 jaar)

Veel niet-sportieve tieners willen best sporten, maar dan moet het afwisselend zijn en niet zo gericht op presteren. In lijn met KIDS PLAY speelt bij TIENERS MOVE samen actief plezier maken een belangrijke rol.

Zonder prestatiedruk is het sporten gewoon een vorm van spelen. Dat is heel waardevol, want spelen is een belangrijke factor in de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van de tiener.

Kinderen komen op een speelse en laagdrempelige manier in beweging.
Bij Tieners MOVE (13-16 jaar) speelt samenwerken een belangrijke rol.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De kinderen sporten elke woensdag en vrijdag in een groep van maximaal 12 kinderen. Door de kleine groep en de energieke begeleiding van Jolien en Marijn heerst er een veilige en prettige sfeer.

Vanaf augustus 2022 vinden Kids PLAY en Tieners MOVE plaats bij de gymzaal Trommelaar in Veenendaal. Een plek waar we enorm veel mogelijkheden hebben om kinderen fysiek en mentaal in beweging te brengen. Als het lekker weer is, zoeken we ook graag een groene plek op zoals het Stadspark of het bos. 

TIJDEN KIDS PLAY (8-12 jaar)

Woensdag en vrijdag van 16:00 – 17:00 uur.

TIJDEN TIENERS MOVE (13-16 JAAR)

Woensdag en vrijdag van 17:00 – 18:00 uur.

Kosten en vergoedingen

Bij een jaarabonnement zijn de kosten per maand €23,50 (1x per week) en €30,00 (2x per week). Gezinnen kunnen ook in aanmerking komen voor een vergoeding van het Jeugdsportfonds.

Wie zijn de trainers ?

Jolien Koudstaal - Kuijsten
KIDS coach

Marijn Evers
STAND -IN Coach

DOE MEE!

Vraag een gratis proefweek aan

     * Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in onze privacyverklaring.