Sport voor kinderen STAGE02

WAT HEBBEN JULLIE VOOR KIDS EN TIENERS?

KIDS PLAY (8 – 12 jaar*)

Hoewel er genoeg sport voor kinderen is, kan het zo zijn dat het niet past bij je kind. Mogelijk door een te grote groep, door prestatiedruk of omdat je kind gewoon niet zo sportief is. Juist voor die kids hebben wij KIDS PLAY.

In dit unieke programma komen kinderen op een speelse en laagdrempelige manier in beweging. Daarbij is het grote doel: Samen sporten met plezier!

Tieners MOVE (13-16 jaar)

Veel niet-sportieve tieners willen best sporten, maar dan moet het afwisselend zijn en niet zo gericht op presteren. In lijn met KIDS PLAY speelt bij TIENERS MOVE samen actief plezier maken een belangrijke rol.

Zonder prestatiedruk is het sporten gewoon een vorm van spelen. Dat is heel waardevol, want spelen is een belangrijke factor in de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van de tiener.

PRAKTISCHE INFORMATIE

ALGEMEEN

De kinderen sporten elke woensdag en vrijdag in een groep van maximaal 12. Door de kleine groep en de energieke begeleiding van Jolien en Marijnheerst er een veilige en prettige sfeer.

We sporten en spelen bij Sportschool van der Velde in Veenendaal. Daar kunnen we zowel binnen als buiten aan de slag. Als het lekker weer is, zoeken we ook graag een groene plek op zoals het Stadspark of het bos. 

TIJDEN KIDS PLAY (8-12 jaar)

Woensdag en vrijdag van 16:00 – 17:00 uur.

TIJDEN TIENERS MOVE (13-16 JAAR)

Woensdag en vrijdag van 17:00 – 18:00 uur.

Kosten en vergoedingen

Bij een jaarabonnement zijn de kosten per maand 22,00 (1x per week) en 27,50 (2x per week). Gezinnen kunnen ook in aanmerking komen voor een vergoeding van het Jeugdsportfonds.

Wie zijn de trainers ?

Kids trainer Jolien STAGE02

Jolien Koudstaal
KIDS Trainer

Marijn Evers personal trainer

Marijn Evers
KIDS TRAINER

Joël Nijhuis
INVAL Trainer

Vraag een gratis proefweek aan OF STEL JE VRAAG

     * Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in onze privacyverklaring.