Personal Training bij STAGE02
Fit worden na zwangerschap met personal training bij STAGE02

Ik wilde fitter worden na mijn zwangerschap. De personal training was specifiek gericht op mijn wensen en behoeften: rustig opbouwen, flexibele trainingstijden, buiten sporten en plezier maken.

Het heeft letterlijk en figuurlijk 😉 mijn kwaliteit van leven verbeterd. Zeker een aanrader dus!

Milou

Personal Trainer Alice heeft mij enorm geholpen met het omgaan met lichamelijke klachten en vinden van mijn grenzen. Ik heb nu een sterkere core en weet dat mijn grens veel verder ligt dan ik had durven hopen.

Ik kan nu weer zelfstandig verder met sporten en yoga. Ik ben erg tevreden en geef dit traject een 9!

Corine Diepeveen

Ik ben begonnen met personal training bij STAGE02 om weer fit te worden na ziekte. Inmiddels heb ik mijn doel behaald, dankzij de fijne intensieve trainingen waar goed werd gekeken naar mijn techniek.

De trainers zijn ervaren en erg betrokken. Het blijft uitdagend om te doen en ook je mentale gezondheid wordt niet vergeten. Ik ben er heel blij mee!

Carola van den Ham
Personal Training bij STAGE02 Review Paul

Via mijn werk kon ik aan de slag met personal training bij STAGE02. ik wilde graag mijn zwakke rug versterken, afvallen en meer discipline opbouwen.

Ik heb daarin grote stappen gezet! Naast de training, heeft de coaching me ook veel meer zelfvertrouwen gegeven. Het resultaat: een hogere kwaliteit van leven!

Paul Bakkenes
Janneke over personal training

Personal training bij STAGE02 heeft mij zoveel meer plezier en energie gegeven! 

Naast sporten kreeg ik ook veel handige tips die ik toe kan passen in de rest van de week om makkelijker aan meer beweging te komen of dingen waar ik tegenaan loop op kan pakken. Dit is een extra toevoeging aan ‘gewoon’ sporten en zo kom je ook echt vooruit!

Janneke Kraaijeveld
RECOVERY

Na mijn knie-operatie ben ik met Marijn aan de slag gegaan met personal training. Ik kreeg een goed advies, gebaseerd op mijn wensen en mijn kunnen.

Naast het persoonlijke contact en de gezelligheid, vond ik het ook fijn dat de focus lag op wat ik wél kon. Nu kan ik weer in mijn eigen sportgroepje sporten!

Mirjam Veenstra
Livian verteld over haar traject: van pijn in mijn lijf naar weer schoenen met een hak

Ik had behoorlijk pijn in mijn lijf en kon niet eens een wandeling maken. Met Marijn ben ik rustig begonnen met simpele oefeningen met lichaam en houding. ‘Oké, dit kan ik.’

Zo kon ik steeds groter bewegen en werd ik een stuk soepeler. De pijn in mijn lijf was ook echt zoveel minder! Ik merk aan dit alles dat dit traject me enorm heeft geholpen.

Livian van de Haar

Ik wil fit mijn pensioen ingaan, dus ben ik bij STAGE02 gaan sporten. De personal trainers geven me de juiste prikkeling om in beweging te blijven.

Het levert energie, fitheid en doorzettingsvermogen op.  Ik ga soms met tegenzin, maar ga ook altijd met energie en plezier weg. Het geeft me de focus om actief te leven in mijn eigen tijd.

Frans Bijkerk

Sinds 2016 aan de slag met personal training van Alice en Marijn. Als ondernemer ligt er altijd genoeg werk, daarom is dit een ideale stok achter de deur om fysiek en mentaal fit te blijven. 

Ik sport nog steeds met heel veel plezier bij STAGE02!

Jacco van Hunnik
Jose over STAGE02

Met Personal Training bij STAGE02 heb ik leren accepteren dat mijn lijf niet alles meer kan. En wat blijkt: ik kan veel meer dan ik denk!

Inmiddels sport ik alweer een hele tijd in de gezellige groep MOVE.

José Loof

De persoonlijke en gerichte PT van Alice hebben me – ook in Corona-tijd – heerlijk in beweging gehouden.

Personal Training is voor mij een mooie start van de week. Het geeft me veel energie  en daarbij krijg ik bruikbare tips die me verder helpen!

Peter van Leeuwen

Erg fijne sfeer, vertrouwd en veilig. Begeleiding was prettig en sloot goed aan bij mijn ondersteuningsvraag.
Met een hoop gezelligheid, doelbewust te werk gegaan.
Erg tevreden!

Jomine van Leijen

IS Personal training OOK iets voor mij?

DAT IS HET ZEKER,  ALS JE: 

– fysiek wil opbouwen na een fysio-traject
– wilt afvallen met een gezonde leefstijl
– fit wil blijven tijdens en na zwangerschap
– duurzaam gezond en fit wil leven

Lees meer over onze expertise

WIL JE PErSOONLIJK JE VRAGEN STELLEN?

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Dan nodigen wij je graag uit in onze studio voor een vrijblijvend kenissmakingsgesprek. Uiteraard kunnen we ook eerst bellen, appen of mailen. Vul nu ons contactformulier in!    * Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees erover in onze privacyverklaring.