Vind motivatie om te sporten

BACK TO SCHOOL? PAK HET SPORTEN WEER OP!

De scholen gaan weer beginnen! Hopelijk heb je een heerlijke vakantie gehad of lekker genoten om en rond het huis. Nu wordt het tijd om weer terug te gaan in het normale ritme. De kids weer naar school en jij weer terug in het werkende leven. Nu nog de motivatie vinden om weer te gaan sporten…

‘Ik haat sporten’

Misschien gek om te lezen, maar er zijn best wat volwassenen én kinderen die sporten gewoon niet leuk vinden. Soms horen we mensen letterlijk zeggen dat ze sporten haten. Dat komt bijvoorbeeld omdat ze niet sportief aangelegd zijn of echt ongemak ervaren tijdens het sporten. Dan kunnen wij ons wel voorstellen dat de motivatie voor het sporten er niet echt is.

Toch weten wij zelfs deze groep te motiveren om dat te doen wat nodig is om fit te worden. Daarin zijn veiligheid en vrijwilligheid belangrijke pijlers.

Als je je veilig en op je gemak voelt, voel je je vrij om eerlijk te zeggen wat je denkt en voelt. Die veiligheid zorgt er ook voor dat je lichaam meer ontspant en energie krijgt. Daarbij helpt het ook als je weet wat het nut is van bepaalde niet-leuke opdrachten en als je merkt dat de opdrachten haalbaar zijn. Het geeft focus en vertrouwen en verhoogt daarmee je motivatie en vrijwilligheid om wél te gaan sporten.

Je motivatie om te sporten stijgt als je je op je gemak voelt en het programma uitdagend én realistisch is.

Wil jij de knop weer omzetten?

Heb je besloten dat het weer tijd is om aan de slag te gaan en het gezonde leven weer op te pakken? Heb je hulp nodig om de motivatie te vinden om te gaan sporten? Of gaat het mogelijk om je zoon of dochter? Dan helpen we jou en/of je kind om de knop om te zetten en ritme en een goed gevoel te krijgen met het sporten. Ook als je het sporten stiekem een beetje haat. Dat doen wij op een persoonlijke manier, 1 op 1 of in een kleine groep.

Persoonlijke begeleiding

Onze personal trainers zijn een goede stok achter de deur om fit te worden én fit te blijven.
Daarnaast volg je altijd het juiste programma voor jou om je doelen te behalen. Komen er toch hobbels op de route? Dan helpen wij je door te zetten en vol te houden op een verantwoorde manier.

Lees meer over onze personal training.

Sport voor kids

Kinderen en ook tieners houden van spelen en gamen. Daarom motiveren wij ze om spelenderwijs te bewegen, zonder prestatiedruk, in een kleine groep.
Het zorgt ervoor dat onze kids en tieners met veel plezier samen sporten, ook degenen die van nature niet sportief aangelegd zijn.

Lees meer over onze kids en tienerprogramma’s.

Vertel ons waar jij naar op zoek bent!

En wij laten je (vrijblijvend) weten wat we voor jou kunnen doen.

Foto’s door Ketut Subiyanto via Pexels