Online workouts van STAGE02 voor meer beweging en fitheid

GRATIS ONLINE WORKOUTS VAN STAGE02 OP YOUTUBE

Youtube staat vol met gratis online workouts. Waarom dan nog zelf een kanaal opzetten? Nou, onze klanten kwamen ermee. De online workouts van anderen waren vaak te zwaar, te ingewikkeld of duurden te lang. En ze misten onze doelgerichte en effectieve trainingsmethode. Genoeg redenen dus voor een tof STAGE02 Youtube-kanaal!

Online workouts tussen de bedrijven door

Onze beweegvideo’s helpen je om meer en gevarieerd te bewegen op een dag. In het dagelijks leven worden we vooral gestimuleerd om MINDER te bewegen en meer te zitten. Je staat ‘s ochtends op, maar gaat zitten om te eten, auto te rijden, bureauwerk te doen, weer te eten en ‘s avonds een serietje te kijken. Niet echt bevordelijk voor je gezondheid en fitheid.

Het is niet zo dat zitten het probleem is, maar wel als je dat de hele dag doet. Dan is er gewoon te weinig variatie in beweging, waardoor je lichaam gaat protesteren. Juist de variatie in beweging zorgt ervoor dat je energie en focus houdt en pijn en stijfheid in je lijf voorkomt.

Onze klanten starten vaak met een behoorlijk lage conditie bij ons, doordat er sprake is van langdurige fysieke klachten of een chronische aandoening. Daarom hebben we meerdere soorten workouts gemaakt, met noemers als MOVE02 en WORK02. Zo kun je dus altijd kiezen voor een ontspannen, laagdrempelige training of juist en intensievere korte drill. Sowieso zijn het korte video’s zodat ze makkelijk tussen het werken, studeren, schoonmaken (op zich al een workout) of serie-kijken te doen zijn.

Like en abonneer op ons STAGE02 kanaal, zodat je direct op de hoogte bent van onze nieuwste online workouts!

De basis workouts: MOVE02

De eerste MOVE02 online workout die we hebben gepost, laat je acht minuten ontspannen en gevarieerd bewegen. Je hoeft er daarom niet eens voor om te kleden, lekker makkelijk! Het fijne aan deze video is dat Marijn wat extra uitleg geeft over hoe je de oefeningen goed kan uitvoeren en wat het nut ervan is. Wel zo fijn als je niet zo’n natuurlijke beweger bent en je nieuwe bewegingen moet aanleren.

Deze video is voor bijna iedereen te doen. Sta je onder behandeling bij een fysiotherapeut of een andere specialist en moet je opletten wat je wel en niet mag doen? Overleg dan eerst met je specialist of deze video’s passen in je herstelplan!

Intensievere online workouts: WORK02

Wil je meer geprikkeld en uitgedaagd worden? Dat kan met WORK02! De intensiteit is duidelijk hoger dan bij MOVE02, maar nog steeds ideaal om te doen tijdens een gewone werkdag. Het kan fijn zijn om je even in je sportkleren te hijsen, maar dat is vooral iets persoonlijks.

Uiteraard hebben we meerdere WORK02-video’s online staan, maar deze video van Alice is een topworkout om mee te starten. Je kan er een springtouw bij gebruiken en ook losse gewichten (dumbbells), maar als je dat niet hebt is dat geen probleem.

Ontstressen en ontspannen

Bewegen kan je goed helpen om te ontstressen en te ontspannen. Daar kunnen de online workouts van hierboven al bij helpen, maar het kan ook zijn dat je iets anders nodig hebt. Iets speelser waardoor je meer positieve emoties ervaart of juist iets rustiger waardoor je echt fysiek om de rem trapt. Ook daarvoor hebben we verschillende video’s gemaakt en zullen er nog vele volgen 🙂

Meer begeleiding nodig bij het sporten?

We hopen dat de online workouts goed voor je werken en dat je er veel plezier aan beleefd! Helaas kan het zo zijn dat er toch meer obstakels zijn die je beperken, waardoor je niet uit de voeten kan met onze video’s. Heb je wel eens nagedacht over persoonlijke begeleiding bij het sporten? Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het verminderen van je fysieke klachten, fysiek sterker worden en het veranderen naar en volhouden van een gezonde leefstijl. Zet die stap!


Lees hier meer over onze personal training of vraag direct een gratis adviesgesprek aan.