online sporten

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE ONLINE PROGRAMMA’S

Door de belangrijke maatregelen tegen COVID-19 hebben wij onze personal training studio tijdelijk moeten sluiten. Gelukkig konden we snel online verder sporten! Hoe dat eruit ziet? We geven een kijkje in de keuken van ons online aanbod.

Online sporten: Personal Training en Small Group training

Voor de online sportsessies (live) maken we gebruik van Zoom. Onze personal trainer vertelt en laat zien wat je moet doen en let goed op de techniek. Naast het online sporten is er ook ruimte om bij te praten, inhoudelijk én voor de gezelligheid.


Heb jij op dit moment behoefte aan personal training?
Je kunt direct starten!

LeefstijlWebinars

Elke week hebben we een live webinar over alle leefstijlfactoren, zoals bewegen, voeding, slaap, stress, exclusief voor onze sporters. We geven daarin niet alleen informatie, maar vooral ook tips hoe je je leefstijl kan veranderen én kan volhouden.

Kids en Tieners

Ook onze jeugdactiviteiten Kids PLAY en Tieners MOVE hebben de switch gemaakt naar online. Met broertjes en zusjes wordt er twee keer per week flink gesport en gespeeld onder leiding van Jolien en Joël. Ouders zijn er erg blij mee, dan hoeven ze naast de rol van opvoeder en juf/meester niet de sportleraar te zijn.

Ook worden er leuke opdrachten meegegeven om de rest van de week actief te zijn!

Update 22 april 2020: in mei kunnen de kids weer fysiek samen sporten met plezier!

Dankbaar

We zijn enorm blij met onze loyale en enthousiaste sporters. Ze hebben de knop snel om weten te zetten en zijn online mee gaan doen. Online sporten is voor sommigen niet haalbaar, maar ook deze sporters hebben aangegeven direct weer te starten als het weer mag!

Heb jij sport nodig?


PERSONAL TRAINING
Effectief je doel bereiken met persoonlijke begeleiding in onze privé-studio. Herstellen, afvallen, fit worden en fit blijven.
Klik hier om meer te weten te komen!

KIDS PLAY
Elke woensdag- en vrijdag van 17:00 – 18:00 uur.
Voor kinderen van 8-12 jaar.
Lees meer

TIENERS MOVE
Elke woensdag- en vrijdag van 18:00 – 19:00 uur.
Voor tieners van 13-16 jaar.
Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.