FEEST: 10 JAAR PERSONAL TRAINING IN VEENENDAAL!

HOERA, STAGE02 geeft nu 10 jaar personal training in Veenendaal! Op 1 januari 2012 lanceerde Marijn Evers een bedrijfje met de naam: Marijn Personal Training. Inmiddels is dat bedrijfje uitgegroeid tot de mooie personal training studio STAGE02 met een hecht team, waardevolle PT-trajecten en de beste klanten. Dat moet gevierd worden! We geven je een korte terugblik op de afgelopen 10 jaar en een manier om onder andere een maand gratis sporten en een mooi STAGE02-sportshirt te winnen.

Marijn over starten met personal training in Veenendaal

‘Na mijn studies Psychologie en Bewegingswetenschappen in 2010 wilde ik heel graag aan de slag in de revalidatie. Met al mijn kennis over de fysieke en mentale fitheid wilde ik mensen op de beste manier helpen door middel van beweging en waardevolle inzichten. De banen lagen in die tijd echter niet voor het oprapen, dus moest ik iets anders verzinnen.

Ik werkte indertijd al jaren voor Sportschool van der Velde, waar ik me tijdens mijn studeren had ontwikkeld van baliemedewerker tot fitnessmanager en groepsles- en fitnessinstructeur. ‘Waarom begin je niet met je eigen personal training bedrijf?’, werd mij gevraagd. En zo startte met Marijn Personal Training, wat later Marijn Evers – Sport en Vitaliteit werd, en vervolgens STAGE02. Die transformatie ontstond niet vanzelf, maar heeft alles te maken met het ontstaan van het team!’

Mijlpalen

2012: START MARIJN PERSONAL TRAINING
2014: SAMENWERKING MEt MARIAN EN BILANCIA
2016: PERSONAL TRAINERS ALICE EN RUBEN ERBIJ
2017: KIDS TRAINER JOLIEN ERBIJ
2017: VERHUIZING NAAR DE CARREFOUR
2019: NIEUWE NAAM STAGE02
2021: LANCERING STAMINA
2022: 10 JAAR PERSONAL TRAINING

Hoe STAGE02 ‘Meer dan Personal Training’ werd

2012
Marijn Evers start, vers van de universiteit en met veel werkervaring in de fitness, zijn eigen personaltrainingonderneming bij Sportschool van der Velde In Veenendaal. Personal training is al lang niet meer alleen voor topsporters en BN’ers. De leden van Marijn krijgen veel meer dan alleen een trainingsprogramma en beulsessies. Hij creëert een veilige plek om samen te bouwen aan fysieke en mentale fitheid.

2013
Kids PLAY wordt gestart. Een beweegprogramma voor kinderen die niet hun plek hebben kunnen vinden in het reguliere sportaanbod. Door samen te bewegen en te spelen, zonder prestatiedruk, ontwikkelen de kinderen fysieke, mentale en emotionele vaardigheden en is er veel plezier.

2014
Tegen het einde van dit jaar start Marian Hooijer, vers van de hogeschool, haar eigen praktijk voor voeding en diëtetiek bij Sportschool van der Velde. Marian en Marijn vinden elkaar direct en beginnen te werken aan een eigen leefstijlcursus.

2015

Het SHAPE-programma is klaar, een leefstijlcursus met de focus op bewegen voor gezondheid en eten om je lichaam te voeden in plaats van te vullen. Cursisten zijn snel gevonden en die zijn zo enthousiast dat ze na de cursus graag samen willen blijven sporten. Zo ontstaat de smallgrouptraining FLOW.

2016
De onderneming groeit, zowel qua leden als trainers. Alice de Ruiter en Ruben Buist zijn welkome versterkingen en ook Jolien Kuijsten komt erbij als stagiair. Er ontstaat een klein, hecht team zelfstandige professionals met een gemeenschappelijk doel: mensen op een respectvolle manier helpen aan fitheid en vitaliteit.

2017-2018
Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van de basis die is gelegd in eerdere jaren. Het programma SHAPE wordt LEEF!, Jolien is stagiair af en officieel kidstrainer, Marijn is inmiddels ook parttime vakdocent bij Kennisinstituut Chivo. Maar de grootste stap is wel dat de ondernemingen van Marian en Marijn met Sportschool van der Velde meeverhuizen naar de Carrefour, een mooi pand tegenover de oude sportschool. Dat betekent verbeterde werkplekken EN een perfecte privé-studio.

2019
De personaltrainingstudio krijgt een nieuwe naam: STAGE02! Voor het team heeft deze naam vele betekenissen, zoals de volgende stap (stage) die de onderneming zet en de nieuwe fase die mensen ingaan als ze een traject bij ons starten. De ’02’ is ook een knipoog naar de locatie van de prive-studio, op de 2e verdieping van de sportschool.

2020
Een jaar om nooit te vergeten. Na een ambitieuze start komt Covid-19 om de hoek kijken. De impact op de hele samenleving is enorm en ook STAGE02 heeft te maken met de gevolgen. Gelukkig kan het team snel schakelen en zijn veel leden bereid om mee te doen met onze (online) begeleiding en het structurele sporten in de buitenlucht.

2021
In het tweede coronajaar wordt STAMINA gelanceerd, het nieuwe online leefstijlprogramma van STAGE02 en de opvolger van LEEF! Personal trainer Ruben neemt afscheid, dus wordt er gezocht naar een nieuwe personal trainer en ook een extra kids trainer.

2022
Het nieuwe jaar, die begint met een feestmaand, is er ook weer één om naar uit te kijken. Het team zit boordevol ideeën en plannen om ook dit jaar weer tot een succes te maken!

10 jaar Personal Training WINACTIE

Wie jarig is, trakteert! De hele maand januari viert STAGE02 feest en delen ze uit. De eerste actie is een WINACTIE, namelijk een maand gratis sporten én een mooi sportshirt. Marijn legt je in deze video uit wat je moet doen om te winnen. Succes!

STAGE02 wenst je een fit en energiek 2022 toe!

Een maand een feestje vieren is leuk, maar heel 2022 fit en energiek zijn is natuurlijk nog veel fijner! Heb je goede voornemens gemaakt? Meer bewegen, minder snoepen, beter slapen, meer ontspanning, minder klachten en pijntjes hebben.. dat soort dingen? Het is supergoed om deze voornemens te hebben. De realiteit is wel dat de voornemens snel losgelaten worden. Laat STAGE02 je motivator en stok achter de deur zijn. Dit kan echt jouw jaar worden, dus zet die stap!

Vraag NU een gratis adviesgesprek aan met Marijn bij STAGE02!